Vítám všechny na svém blogu, kde se budu věnovat tomu, jak dělat LEADERSHIP jinak.

Dnes je pojem LEADERSHIP již celkem známý a spousta lidí bude vědět, o čem je řeč. Co je však na LEADERSHIPu zajímavé je to, že se dá najít naprosto ve všem, co každý den děláme. Ať už je to práce nebo domácnost, ať už je to něco, co nás baví nebo inspiruje, ve všem najdeme aspoň pár prvků leadershipu.

Možná to bude znít zajímavě, ale v celém působení toho, co se skrývá pod tím magickým název LEADERSHIP je spousta věcí, které jsou postavené na principech hodně starých. Tyto způsoby a postupy však prošly velkou evolucí, pro někoho možná i revolucí. Techniky práce s lidmi, vedení lidí, motivace, ale i inspirace pro lidi jsou témata, která najdete dnes již všude.

Kdo by nechtěl, aby Ti s kterými pracuje nebo které vede, dělali přesně to, co je potřeba? Který rodič by neměl zájem, aby jeho dítě v něm vidělo víc než jen maminku a tatínka, nastavujícího pravidla? Kdo by neměl zájem vidět věci jinak, než jak mu je někdo říká a podsouvá? V mnoha aspektech dnešního světa se LEADERSHIP objevuje a prosazuje se. Aniž bychom si to uvědomovali. Aniž bychom registrovali, že my sami do toho máme co říct a můžeme také něčím přispět.

Jak jsem zmínil na začátku, chtěl bych se v tomto blogu věnovat tomu, jak dělat LEADERSHIP jinak. Jak se na něj podívat jinýma očima, zjistit něco víc o tom, že i LEADERSHIP je něco víc než jen fráze, ale je to i svým způsobem věda. Zjistit, že se LEADERSHIP dá studovat, že se opravdu o něj někdo zajímá i z vědecké stránky. Je i mnoho studii v oblasti LEADERSHIPu a jejich výsledky jsou víc než zajímavé. Některé jsou celkem logické, no a některé někdy nedávají naprosto smysl…


Pokud budete mít zájem o určité okruhy a články spojené s tím, jak dělat LEADERSHIP jinak, dejte mi vědět, co by Vás zajímalo. Rád Vám pomůžu a zkusíme společně najít to, co hledáte.




Komentáře